|
|
| Author | Message |
|---|
Goldfinger Group: Knife Moderator 
 | Subject: Zalbe na rad admina Sat Oct 15, 2011 12:48 am | |
| Ako imate primedbu na nekog admina mozete se zaliti ovde ____________________________________________________________________________________ Your time has come...
|
|
 | |
Christmas Group: VIP Member 
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Mon Oct 17, 2011 10:23 pm | |
| Haos u vrticu ... Danas na cw-u sam dobio takve prozivke od strane admina i clana Scripts ^| ... Hooligan i can't be prozivaju kad god ih neko kill, rec nisam nikome rekao kad me kill niti uputio neku uvredu ... kada na je ostalo 4, Sunshine i ja protiv gore navedenih igraca dobili smo banove i Sunshine i ja ... Neka nauci da se ponasa Hooligan i neka cuti i igra, to sto mi ne veruje da nemam nista iskreno mi nije bitno, jer je ovo obicna igrica ... On je sramota za jedan ovakav klan (cak je i lider  ) Can't be, ja ne znam sta je on umislio, kad god ga kill Sunshine ili ja odma proziva ajde malo W, i te gluposti, a i vredjao me je i psovao ... njega vratite u vrtic ne znam kako je dosao ali ga vratite ... Za sve navedeno Sunshine ce da potvrdi, a i videli ste vecina na cw-u da su smarali kad god ih kill ... Ili ce cutati i igrati ili nece uopste igrati ... moje neko misljenje ... Razumem da je sport pa da se nerviraju, ali ovo je igrica, mislim stvarno sramota :S |
|
 | |
1sk Group: Knife Moderator 
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Mon Oct 17, 2011 11:55 pm | |
| nemoj da lazes da nisi wredjao....a od mene imas ban uwek kad god te widim na srw-u...i ti i sunshine |
|
 | |
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Tue Oct 18, 2011 12:26 am | |
| Sram te bre bilo dete jedno ... reci mi sta sam ti rekao i zamolio bih ss? |
|
 | |
Empty Group: Administrator 
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Tue Oct 18, 2011 4:02 am | |
| can't ne serendaj, jebala vas igrica. Igraj te slobodno rlx.  |
|
 | |
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Tue Oct 18, 2011 10:00 am | |
| Skinute su im ban opcije,i dajte mi vas steam id ____________________________________________________________________________________ Your time has come...
|
|
 | |
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Tue Oct 18, 2011 10:19 am | |
| Ban-ovi su istekli jer je Sunshine banovan na 4h, a ja na 5h ... Hvala ... |
|
 | |
[N]e[0]n Group: VIP Member 
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Tue Oct 18, 2011 8:00 pm | |
| Krismas restart! idi spavaj. |
|
 | |
 | |
 | |
Kalash92 Group: Administrator 
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Tue Oct 18, 2011 11:05 pm | |
| resicemo ovo, bez daljeg spama ! |
|
 | |
HooLiGaN Group: Lider Klana 
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Wed Oct 19, 2011 12:17 am | |
| spam ti u gace,sad mi dajte ban komandu |
|
 | |
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Wed Oct 19, 2011 8:58 am | |
| Okej,smirite se i 1 i drugi samo dolivate ulje na vatru...Ne prozivaj ga da je klinac i onda on nece tebe kikovati ili sta vec raditi... ____________________________________________________________________________________ Your time has come...
|
|
 | |
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Wed Oct 19, 2011 10:24 am | |
| Stani stani ... rec mu nisam rekao poceo je da me kick-uje, nista mu nisam rekao na say-u, kada je poceo da me kick-uje onda sam mu rekao da je klinac (sto i jeste), samo sam hteo da kazem da nikada ne pocinjem prvi ...
@ Gold znas sta se desilo sa duk1^-jem na ex-yu, sada je preslikana situacija ... Moze da radi sta oce zato sto je admin i clan klana ... isto sto je mogao duk1^ da radi na ex-yu zbog Milosa i Ognjena ...! |
|
 | |
[N]e[0]n Group: VIP Member 
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Fri Oct 21, 2011 10:42 pm | |
| Ja bi ovo krismasa banovao sa foruma. :\ Ako ti se ne svidja server idi igraj negde drugde! ne mraci  |
|
 | |
WarrantY -.^ Group: Banned 
 | Subject: Re: Zalbe na rad admina Fri Oct 21, 2011 11:14 pm | |
| i zapamtite vise ovo nije knife server nego CW SERVER
|
|
 | |
|